3 Recomandari de teme de la Elegant Themes

Elegant Themes este o companie care dezvolta teme WordPress, unele dintre ele fiind printre cele mai populare din lume. Accesul la temele realizate se face pe baza de membership – plata garanteaza posibilitatea de a downloada si folosi oricare din cele 83 de teme pe care dezvoltatorii Elegant Themes le-au creat.

Toate temele pe care le puteti cumpara au acelasi panou de administrare, usor de folosit si intuitiv, o paleta larga de shortcodes pentru a adauga diferite structuri in paginile website-urilor, un tool care ajuta la rescrierea meta-titlurilor si a meta-descrierilor paginilor, in scopuri SEO si o documentatie solida pentru a cunoaste fiecare aspect al temei si pentru a profita la maximum de posibilitatile oferite.

Temele Elegant Themes sunt scrise cu un cod valid, folosind cele mai bune practici pentru a asigura securitatea si viteza website-urilor. De asemenea, acestea sunt verificate si compatibile cu cele mai populare browsere de internet, pentru a permite tuturor vizitatorilor o experienta placuta in interactiunea cu site-ul.

Time to Market a facut o selectie de 3 teme de la Elegant Themes, pe care vi le recomandam pentru crearea site-urilor de prezentare.

 

1. Trim WordPress Theme

Trim este o tema creata special cu gandul la “simplu si eficient”. Design-ul curat, minimalist, face ca tema sa fie perfecta pentru prezentarea unui business, dar si pentru un site de portofoliu sau pentru un blog.

trim elegan themes

Principalele functionalitati

* Design responsive, adaptabil oricarei rezolutii a diferitelor dispozitive mobile

* Featured slider personalizabil, care poate contine cele mai recente articole de blog, imagini, video sau un call to action

* Diferite template-uri pentru pagini, inclusiv unul pentru membership login

* Posibilitatea de a crea o pagina de portofoliu, unde puteti posta o galerie de produse, lucrari recente sau chiar evenimentele la care ati participat

* O librarie bogata de shortcodes, pe care le puteti folosi pentru a personaliza aspectul paginilor create.

 

2. Nimble

Nimble este una dintre temele favorite ale developer-ilor pentru anul 2013. Indrazneata, pregatita sa expuna cu precizie un mesaj de impact, Nimble este o tema responsive, usor de instalat si personalizat.

nimble

Principalele functionalitati

* Design responsive

* 5 scheme de culori predefinite – portocaliu, albastru, rosu, verde si gri

* Posibilitatea de a defini fonturi speciale pentru titluri si pentru continut, dintr-o selectie de fonturi Google

* Libraria de shortcodes oferita de Elegant Themes pentru a crea pagini cu aspect cat mai atractiv

* Featured slider incorporat, pentru pagina de home si slidere nelimitate incluse in pagini cu ajutorul unui simplu shortcode

 

3. Foxy

Foxy este o tema WordPress potrivita pentru orice tip de business. Design-ul responsive, integrarea unei solutii eCommerce proprii dar si elementele grafice deosebite – un mix perfect pentru cei care doresc o tema WordPress complexa si usor de administrat in acelasi timp.

foxy elegant themes

Principalele functionalitati

* Design responsive

* Solutie eCommerce integrata, pentru crearea unui website cu un magazine online incorporate

* 5 variante de culori predefinite (default, albastru, verde, mov, rosu si gri) si posibilitatea de a personaliza fiecare dintre scheme

* Pagina de home poate contine, pe langa slider-ul incorporat si usor de personalizat, inclusiv un slider cu produsele prezente in magazinul online

* Librarie de shortcodes bogata, pentru a adauga in cativa pasi simpli butoane de actiune sau galerii de imagini, pentru a crea diferite layout-uri de pagina si pentru a evidentia anumite parti de continut prin liste  personalizate, coloane de preturi, tabele etc.

Leave a Reply