Ce este Hootsuite si cum te ajuta – A game of Social Thrones

hootsuiteHootsuite a fost creat de Ryan Holmes in anul 2008 si in acest moment are peste 4 milioane de utlizatori. Acest sistem este unul dintre cele mai cunoscute instrumente pentru managementul in Social Media. Principalele beneficii ale utilizatorului de Hotsuite sunt urmatoarele:

– administrezi si conectezi mai multe retele de socializare in acelasi timp
– programezi mesaje sau tweet-uri
– evaluezi si analizezi traficul in social media

Interfata utilizatorului permite integrarea retelelor sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Google +, Fourssquare, MySpace, WordPress sau Mixi. De asemenea, daca folositi directorul de aplicatii al Hotsuite, puteti integra si alte retele, precum Instagram, MailChimp, Tumblr sau Youtube.

Hootsuite este disponibil atat in varianta gratuita, cat si in cea platita. Cei care aleg sa foloseasca Hootsuite in varianta free pot integra maxim cinci retele de Social Media. In plus, au posibilitatea de a include si doua feed-uri RSS. Accesul la masurarea traficului si optiunea de a programa mesajele pe care vrei sa le postezi pe retelele de socializare sunt, de asemenea, fara costuri. Recent, Hootsuite a adaugat si un serviciu de chat, prin care utilizatorii pot comunica lejer intre ei.

Pentru varianta platita exista doua tipuri de abonamente. Cel PRO, care costa 8,99 dolari pe luna si cel Enterprise. Ambele tipuri de membership permit utilizatorului sa foloseasca si sa integreze un numar nelimitat de retele Social Media. Pe deasupra, masurarea si evaluarea traficului este mult mai detaliata, iar utilizatorul are posibilitatea de a integra si Google Analytics. Pentru a va convinge de avantajele pe care le ofera variantele platite, Hootsuite ofera clientilor sai posibilitatea de a testa cele doua pachete gratuit, timp de 30 de zile.

In concluzie, Hootsuite este un instrument excelent pentru cei care vor sa economiseasca timp, dar sa-si pastreze vizibilitatea in mediul online. Cu Hootsuite gestionezi foarte simplu toate retelele de Social Media pe care le folosesti. Promovarea se face mult mai lejer, iar mesajele pe care le postezi pot fi programate la orice ora vrei. Hootsuite se poate folosi si de pe telefonul mobil – puteti downloada aplicatia pentru dispozitive mobile de aici.

Recent, pentru a se pastra in tendinte, Hootsuite a lansat un film de prezenare, A game of Social Thrones, pentru fanii Games of Thrones va invit sa savurati comparatia.


Tu ce aplicatie folosesti pentru lucru cu mai multe retele de socializare?

Enjoy the game of Social Thrones,

Quick

Quick

Leave a Reply