Creative Web Design & Development

Crearea unui website de prezentare este un pas obligatoriu pentru orice business, indiferent de serviciile oferite, de strategia de marketing sau de publicul tinta.

Time to Market ofera servicii complete pentru crearea site-urilor de prezentare.  Construim website-uri moderne si de calitate, care reusesc sa transmita eficient mesajul companiei catre vizitatorii acestora.

Serviciile oferite de Time to Market pun accent pe timpul efectiv de livrare a unui proiect complet finalizat. Timpul petrecut de la momentul in care te decizi ca ai nevoie de un website si pana cand acesta poate fi accesat de clienti  este extrem de important. Oferim un serviciu prompt si rapid, tocmai pentru a te bucura cat mai repede de beneficiile noului website si de prezenta online a companiei tale.

Un website convingator, care sa faciliteze procesul de vanzari si care sa intregeasca o strategie de marketing, trebuie sa intruneasca, simultan, urmatoarele conditii: sa fie atractiv, functional, usor de administrat si sa poata fi optimizat pentru motoarele de cautare (SEO).

Platforma folosita

In implementarea proiectelor de Web Design folosim platforma WordPress.

De ce WordPress?

In primul rand, noi am decis sa folosim aceasta platforma pentru timetomarket.ro. Am luat aceasta decizie deoarece:

 • Promovam o strategie de marketing bazata pe content development. Atunci de ce sa nu folosim cea mai puternica platforma de „publishing”? Daca site-ul tau are si un blog, ai si mai multe motive pentru care sa folosesti WordPress.
 • Comunitatea WordPress este foarte mare, este in crestere si tinde sa devina o industrie in sine. Astfel se poate obtine suport foarte usor!
 • Este cea mai populara platforma CMS si popularitatea ei este in crestere. Iata un articol care sustine acest lucru.
 • Este usor de folosit. Nu incurajam genul de colaborare prin care clientul devinde „captiv” si „dependent” de firma de web design. Orice modificare sau actualizare este usor de facut. Nivelul de complexitate depaseste cu putin cunostintele necesare utilizarii MS Word.
 • Mii de teme din care sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine si nenumarate plugin-uri care sa-ti aduca valoare.
 • Oficial sau nu, Google iubeste WordPress! Motivul este ca un numar foarte mare de website-uri dezvoltate pe platforma WordPress genereaza constant continut originial si de calitate. Desi nu avem un studiu care sa sustina aceasta afirmatie, se spune ca „Google favorizeaza website-urile dezvoltate pe platforma WordPress, chiar daca site-ul tau nu genereaza continut in mod constant”.
 • Recomandand WordPress nu ne propunem sa fructificam acest lucru, ci ne propunem sa punem bazele unui mediu propice maximizarii rezultatelor, atunci cand content-ul o sa apara.


Acestea sunt cateva din motivele, pe baza carora, noi am ales WordPress si ti-l recomandam cu caldura.

Ce vei obtine:

La finalul acestui proiect vei obtine un website:

 • cu un design personalizat, atractiv, in concordanta cu identitate ta vizuala;
 • care creaza interactiune cu vizitatorii site-ului;
 • in care operarea modificarilor de continut se face cu usurinta;
 • care permite, optimizare SEO la nivel performant.

De ce sa alegi Time to Market

Avem experienta si creativitatea necesara pentru a dezvolta imaginea dumneavoastra in mediul online. Folosim cele mai noi instrumente existente si acordam o deosebita atentie detaliilor pentru a crea un design unic, atractiv, orientat catre utilizator si usor de folosit.

Stim ca lumea bussines-ului este competitiva si suntem constienti ca un website convingator este un instrument puternic de marketing. Pentru a realiza un produs exact asa cum iti doresti, unul care sa reflecte fidel personalitatea si identitatea companiei, alege solutia oferita de serviciul Time to Market, Creative Web Design&Development.