De la idee la concept – site de prezentare

de la idee la site de prezentare

Sursa foto: phanlop88 / FreeDigitalPhotos.net

Stim ca romanii sunt persoane foarte creative, apreciate pentru ideile lor. Nu de putine ori, invenţiile conationalilor nostri au primit recunoastere internationala. Ideile valoroase sunt punctul de plecare al oricarui business de succes. O afacere nu se poate cladi fara sa aiba la baza o idee buna, dar, in acelasi timp, o idee geniala nu este de ajuns pentru a crea un business de succes si profitabil. Pentru a ajunge sa te bucuri pe deplin de ideea ta, este nevoie de implementarea ei, de un plan bine pus la punct, de timp si efort investit.

Romanul este comod si nu este dispus sa investeasca prea mult de la inceput pentru a-si vedea ideea materializata. Prefera sa dea prioritate lucrurilor mai putin importante, speriat de faptul ca integrarea si dezvoltarea  unui plan de actiune sunt complicate. Calea spre succes ne este adesea prezentata ca fiind intortocheata. Din acest motiv, se intampla adesea sa ne pierdem in detalii.

In timp ce tu astepti sa ai toate solutiile la indemana pentru a pune in functiune un plan, altul mai istet si mai hotarat va parcurge deja etapele popularizarii ideii pe care o ai si tu! Nu e o coincindenta ca acest lucru li se intampla celor care nu se mobilizeaza sau celor care amana la nesfirsit!

Daca ai o idee despre care tu si apropiatii tai credeti ca poate deveni prospera, nu mai pierde timpul! Incepe sa o transformi ACUM intr-un proiect de succes! Un pas important spre reusita este crearea si promovarea unui site web, unde sa prezinti detaliat ideea pe care vrei sa o stie lumea. Un webiste ofera expunere, iar oamenii vor incepe sa afle curand despre businessul tau. Una este sa le povestesti prietenilor despre afacerea ta, alta este sa te cunoasca mii sau zeci de mii de utilizatori de internet.

Realizarea unui site modern, atractiv si eficient nu este atat de dificila pe cat incearca unii sau altii sa te convinga. Conditia principala pentru a beneficia de servicii excelente este sa apelezi la specialisti in webdesign, nu la vecinul de bloc sau amicul unui amic.  Un website construit integral este conceput intr-un termen de  5-10 zile. Cine incearca sa iti vanda un website a carui dezvoltare dureaza mai mult, fie nu este un profesionist, fie incearca sa profite de lipsa ta de cunostinte in domeniu!

Beneficiile oferite de existenta unui site care sa promoveze afacerea pe care ai gandit-o sunt mai mari decat costurile implicate. Un site de prezentare de calitate implica cele mai mici costuri in comparatie cu orice alte cheltuieli necesare businessului tau. Poti sa te gandesti la pierderile mari pe care le poti avea daca nu vei implementa ideea! O va face altcineva, iar ideea ta originala va ajunge sa prospere in buzunarele altuia.

Daca te-ai hotarat ca e momentul sa incepi si esti convins ca un site este acel pas important pe care trebuie sa il faci, inseamna ca ideea ta a atins un nou nivel de maturitate. Nu uita ca un antreprenor de succes stie ca lumea este plina de oportunitati, asa ca trebuie sa te folosesti la maxim de ele!

Leave a Reply