Prezi, instrument de prezentare a continutului

 

Sursa foto: prezi.com

Sursa foto: prezi.com

Prezi este o aplicatie web prin care se pot concepe prezentari mult mai atractive si interesante decat cele realizate in PowerPoint. Prezi este o companie de software din Ungaria, care iti permite sa construiesti prezentari prin intermediul interfetei sale online. Site-ul oficial al aplicatiei este www.prezi.com.

Cu Prezi, puteti realiza si accesa prezentarile online. Pe deasupra, prezentarea poate sa fie downloadata in computerul sau laptopul personal. Prezi este disponibil atat in varianta gratis, cat si in cea platita. Pentru varianta standard, valabila pentru 30 de zile, aveti disponibili 100MB spatiu de depozitare, iar toate prezentarile pe care le veti realiza vor fi publice. Varianta platita este oferita in doua pachete, Enjoy si Pro. In comparatie cu varianta standard, prezentarile pe care le realizati pot fi distribuite utilizatorilor pe care ii alegeti dumneavoastra, aveti posibilitatea de a adauga un logo, spatiu de depozitare de 500MB, respectiv 2GB in varianta Pro si suport tehnic de cea mai buna calitate.

In Power Point prezentarile reprezinta o succesiune de slide-uri. Prezi, insa, ofera posibilitatea utilizatorului sa isi transpuna toate ideile intr-o singura plansa. Ideile pot fi programate sa succeada asa cum isi doreste utilizatorul, prin zoom, translatie sau rotatie. Cu ajutorul zoom-ului, puteti adauga prezentarii detalii foarte mici, pe care sa le mariti de fiecare data cand aveti nevoie. Grafica Prezi este exceptionala, iar interfata atragatoare si simplu de utilizat. O prezentare Prezi este mult mai impresionanta decat una realizata in PowerPoint. Practic, cu Prezi slide-urile devin istorie, iar viziunea tridimensionala iese la suprafata.

Avantajele Prezi

  • Chiar si avand continut putin, o prezentare cu Prezi este spectaculoasa si lasa o impresie excelenta publicului.
  • Este foarte simplu de folosit chiar si de catre cei care nu au cunostinte in utilizarea de software de design sau animatie
  • Prezentarea apare intr-o singura pagina si puteti accesa continutul in ordinea in care doriti, in functie de necesitatea dintr-un anumit moment.

Utilizare placuta!

Leave a Reply