Quick si Kronos vin la Time to Market

Quick si Kronos vin la Time to Market!

In sfarsit, a venit momentul sa-i salutam pe cei doi, Quick si Kronos. Ei s-au alaturat echipei noastre de curand. In tot acest timp si-au facut incalzirea pe Facebook. In cazul in care vrei sa-i vezi la lucru, te invitam sa intri pe www.facebook.com/TimetoMarket.ro sa-i cunosti.

Quick este un tanar ambitions care crede ca lucrurile pot fi imbunatatite, un optimist prin definitie si crede cu tarie ca daca depui suficient efort lucrurile pot si vor merge mai bine. Ca background are o experienta de vanzari, marketing online si implementare de proiecte de complexitate mica si medie.

Kronos este si el un tanar, in felul lui carunt. Are o experienta foarte mare in vanzari, marketing si product management. Kronos este usor plictisit de toate scuzele pe care oamenii din jurul sau le gasesc. Uraste persoanele care nu-si asuma responsabilitatea pentru actiunile lor si care dau vina pe altii. Este foarte pragmatic si sceptic in ceea ce priveste reusita altora. Toate pana la proba contrarie!

Indiferent de profilul lor si de credintele lor, sunt gata sa-ti acorde suportul de care ai nevoie pentru ca TU sa reusesti sa-ti finalizezi INITIATIVELE la timp.

La final cateva cuvinte de la fiecare:

Quick“Salut sunt Quick, te astept pe Facebook sa comentezi
si sunt acolo pentru a raspunde la intrebarile tale.”

 

 

Kronos“Salut, sunt Kronos si in cazul in care nu te poate ajuta Quick
stii unde ma gasesti”

 

 

Le uram bun venit baietilor si speram sa gasim cele mai bune solutii astfel incat IMPREUNA sa obtinem REZULTATELE de care ai nevoie.

Asa ca defineste foarte clar ce-ti doresti, intra pe www.timetomarket.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/TimetoMarket.ro si contacteaza-l pe Quick sau pe Kronos in functie de genul de abordare care ti se potriveste mai bine!

Cu drag,

Echipa Time to Market
Time to Market logo

Leave a Reply