Schimba perspectiva cu Web Redesign

web redesign

Sursa foto: Archipoch / FreeDigitalPhotos.net

Multi manageri de companie considera ca, o data ce site-ul este disponibil pe internet, se va dezvolta singur si va tine automat pasul cu tehnologia. Din pacate, acest luru nu este posibil, pentru ca in domeniul webdesign-ului lucrurile avanseaza cu rapiditate. Apar constant noi tehnici de imbunatatire a performantei, iar in acest context, cerintele si asteptarile vizitatorilor sunt din ce in ce mai mari.

Pentru a tine pasul cu ”moda” un website are constant nevoie de ajustari. Daca scopul site-ului este acela de a genera lead-uri si a fi motorul care genereaza bani online, mici “retusuri” ale site-ului ar trebui facute in fiecare an, iar o data la trei sau patru ani, o modificare totala este obligatorie. Sau macar sa faci o verificare si sa vezi ce e nou si ce te poate ajuta sa ti pasul cu ce este nou. Serviciul de web redesign implica dinamizarea unui site, readucerea lui la viata si in atentia consumatorului.

Cum iti dai seama ca un website are nevoie de Web Redesign?

  • Site-ul nu este actualizat cu cele mai noi produse si informatii – Acesta este cel mai vizibil semn ca site-ul tau este invechit si necesita urgent un proces de redesign. Nu numai tu veti observa ca website-ul nu este actualizat, ci si vizitatorii, lucru care poate duce inclusiv la scaderea vanzarilor.
  • Site-ul nu este updatat grafic – Poate ca acum ceva timp, grafica website-ului tau era in trend cu cerintele vremii. Dar, cum webdesign-ul a evoluat constant, website-urile moderne si-au imbunatatit modalitatea de prezentare grafica. Vizitatorii sunt atrasi mai mult de un website care este la moda.
  • Numarul de vizitatori este in scadere – Inseamna ca site-ului ii lipseste functionalitatea. Vizitatorii sunt confuzi, navigheaza cu greutate in paginile site-ului şi nu receptioneaza mesajul pe care doresti sa-l transmiti. In ziua de azi, utilizatorii de Internet sunt nerabdatori sa gaseasca informatiile pe care le doresc, iar website-ul tau trebuie sa le ofere acest lucru.
  • Site-ul nu este gasit pe motoarele de cautare – Daca site-ul are ceva vechime, dar nu este indexat de motoarele de cautare, inseamna ca este timpul pentru Web Redesign. Foarte probabil, site-ul nu a fost corect construit de la inceput sau continutul lui nu este relevant pentru nimeni. Pentru a rezolva acest incovenient, este nevoie de o schimbare a platformei sau de refacerea in totalitate a site-ului.
  • Exista parti din site care nu functioneaza – Daca ai observat ca in site exista link-uri care nu se mai deschid, pagini care dau erori sau poze care lipsesc, inseamna ca site-ul este total dezorganizat şi neadministrat corect.
  • Site-ul se incarca foarte greu –  Daca acest lucru nu este din vina furnizorului de internet sau a furnizorului de hosting, inseamna ca site-ul a fost construit cu mult timp in urma, iar informatia se proceseaza extrem de greu din cauza tehnologiei invechite. Trendul este de a construi website-uri responsive si rapide, pentru a oferi vizitatorilor o navigare cat mai dinamica. E nevoie, deci, de o schimbare!

In concluzie, un proiect de Web Redesign este binevenit daca observati unul din semnele de mai sus. Nu uitati ca website-ul este imaginea companiei, cartea de vizita pe care o vad toti clientii si potentialii clienti. Nu va doriti sa aveti o carte de vizita invechita, prafuita si avand colturilte indoite, asa cum nu va permiteti sa dezamagiti asteptarile utilizatorilor de Internet.

Leave a Reply